Shtepi banimi
Home,

Sistemi kapot mundëson kushte shumë të larta të izolimit termik duke iu mbivendosur sistemit struktural me tullë. Muret e dyfishtë me tullë termike me një shtresë termoizoluese prej leshi guri sigurojnë izolimin termik ndërmjet apartamenteve dhe hapësirave të përbashkëta.

  • ARCHITECT:Joh Dow
  • Company:Sigja.com
  • Address:Tiran Albania
  • Start date:03/07/2019
  • End data:27/07/2019