RRETH NESH

Transparence, siguri dhe besushmeri

DISA NGA SHERBIMET TONA

Kompania “SIGJA-Company”shpk eshte themeluar me 1 Qershor 2018, ME Seli ne Tirane, me shtrirje te veprimtarise ne te gjith Shqiperine. E themeluar nga Vellezerit “NDOCI” dhe per ta zhvilluar me tej ne fushen e ndertimit dhe te zhvillimit urban. Per te sjelle nje risi ndryshe nga se eshte pare deri sot ne ndertim. Risi ku mund ti gjesh te gjitha ne NJE , projek-ide-zbatim-ndertim-konsulence Nje staf I perbere nga inxhinier me eksperiencat me te mira ne tregun Shqipetar dhe te nje moshe te re, qe perkon me zhvillimet me te fundit te teknologjise se ndertimit-arkitektures-urbanistikes Motoja Jone “NE NDERTOJME ENDRRAT TUAJA”

DISA NGA SHERBIMET TONA

 • ARKITEKTURE
 • KONSTRUKSION
 • PROJEKT HIDROTEKNIK
 • TOPOGRAFI

MISIONI YNE

Per te sjell ne treg nje trend pune qe nuk eshte praktikuar asnjehere ne kete fushe. Per tu rritur sebashku si brezi I teknologjise duke u bazuar ne motorret ekonomik dhe social te investimit. Per te sjell te zbatueshem idete dhe endrrat e cdo njeriu qe kerkon te investoje mbi te ardhmen e baneses se tij.

VIZIONI YNE

Vizioni yne mbeshtetet ne ruajtjen e vlerave dhe investimeve te klienteve tane, ne permbushjen e kenaqesive te tyre dhe ndertimin e nje bashkepunimi pozitiv me ta, per te sjell ne zbatueshmeri ndertimin e cdo detaji ne Strehen e te ardhmes se tyre. Jemi te rinj, me experience te gjere ne tregun shqipetare, dhe synojme te sjellim larmishmerine e munguar deri me sot. Vizioni yne eshte te ndajme angazhimet dhe pasionin tone me ju per nje Jetese sa me Cilesore.

PARTNERET TANE

Partneri yne kryesor jeni ju. Ne mbeshtetje te ndertimit te investimit tuaj na vine miqt tane me teknologjite dhe materialet me cilesore ne Treg. Ne punimet ne nje standart te dimensioneve Europiane Produkte me certificate Cilesie

ZBATIM

Ne zabtim , ne ndertimin e te gjitha llojeve te godinave civile, industrial, ne ndertimin e veprave te artit dhe ne infrastructure. Nese ju pranoni te ndertoni me Neve, pjesa e projektimit eshte Falas per Kategorine ndertesave: – Godina Civile deri ne 250m2 – Godina Industriale deri ne 600 m2

List title

 • Transparenca
 • Pergjegjshmeria sociale
 • Efikasiteti
 • Bashkepunimi
 • Permiresimi I vazhdueshem
 • Ruajtja e vlerave historike-artistike
 • Mbrojtja e Natyres

List title

 • ARKITEKTURE
 • KONSTRUKSION
 • PROJEKT HIDROTEKNIK
 • TOPOGRAFI
 • V.N.M (Vendim I ndikimit ne Mjedis)
 • VEPRA ARTI INFRASTRUKTURE, TRANSPORT, HIDROTEKNIKE
 • VEPRA INDUSTRIALE